Mer nytt!

Nåt annat nytt på skönhetsfronten är att jag ska börja med geléneglar! Jag var och gjorde gele för första gången för en månad sen, för det var nåt erbjudande på halva priset och jag blev _hooked_. Mina naglar är supersvaga och det var så skönt att ha starka naglar, med lack som sitter kvar.

Sååååå jag beställde ett startkit från Kina. Lite huxflux sådär. Man fick otroligt mycket med! Jag har testat några gånger och misslyckats en del, men jag börjar få kläm på det! Jag har inte lyckats med tippar och att förlänga, men jag ska testa lite mer, sen kanske det börjar poppa upp lite nagelinspo!
Allt jag kan säga är att sakerna fungerar i alla fall. Sen är nog min brist på kunskap och teknik en ganska stor del i ekvationen, men det är kul och jag betalade 600 för allt det här, vilket är ett ungefärligt pris för ett besök på salong.
Så för snåla mig är detta fantastiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar