Hashtag no makeup

Uuuugh pollen. Och förkylningar. Det går inte helt att njuta av sommarsolen med rinniga ögon och igentäppt och snuvig näsa. Massa ögonsmink för mig är en no-go, då jag förväntar mig att min mascara skulle vara halvvägs nerför ansiktet bara fem minuter utanför dörren.
Så under sommarhalvåret blir det en annan look för mig, men aldrig utan highlighter!

Helt nyvaken vs "woke up like dis"
Det är bara på med massa spf, highlighter, lite concealer under ögonen, lite ögonbrynsdefinition och mascara (eller färgade fransar, eller ögonfransförlängning vilket jag önskar att jag hade råd med *RIP*) och det gör all skillnad i världen.
För extra "no makeup" effekt så brukar jag strunta i att täcka mina finnar. Det ser heller inte så bra ut med concealer på sårskorpor för det är noll chans i världen att jag inte spräcker varenda en av dom jävlarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar