Tropical paradise

Här är tammixlooken!

Åh, det var så kul att göra! Det var så lätt att blanda ut färgerna och då är det så himla mycket roligare än om man står och kämpar i tio minuter. Älskar också dom här nyanserna till mina gröna ögon. Plus att jag matchar min nya jacka, som kan vara det absolut snyggaste i min garderob just nu!

Här är färgerna jag använde på paletten, nästa look blir nog en grön/guldig variant.

Produktlista
Bas
Cover fx cream concealer - x-light 
Makeupstore loose powder - pale
MakeUpStore Microshadow - smog
MakeUpStore blush - Metal cherry
BH cosmetics brow pomade - dark brown
Björn Axén - Fiber wax

Ögon
Freedom Pro eyeprimer 
Makeup Revolution - Tammix palette
Isadora build-up mascara extra volume - 01 super black 
NYX - epic ink liner

Läppar
Makeupstore lipstick - Misty rose

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar