Makeup Revolution - Tammix palette

Jag hade tänkt att jag inte skulle köpa nytt smink om inget tog slut, men jag har känt mig så oinspirerad på sistone, ända fram till i onsdags.
Jag gick in på Normal (som är en av mina favoritaffärer, då jag är snål) och strosade runt, för att till slut landa framför Makeup Revolution.
1. Ni som inte känner till Normal, behöver bara veta att dom säljer billiga saker. Vill du ha en maxisize colgate-tandkräm billigt? Det finns där.
2. Makeup revolution är ett märke från London som är CF, bra och billigt. Som NYX utan kopplingarna till L'Oreal.

I alla fall, så när jag kom så hade dom gjort så fiiiint där personaler och lagt upp säkert 10 st sproilans nya paletter. Om jag hade varit en anime-karaktär hade jag haft stjärnor i ögonen.
Sååååååå kom jag självklart hem med en ny palett då!
Let me introduce to you, Tammix:

Jag gillade inte nödvändigtvis utsidan, då jag tyckte att den kändes väldigt plastig och billig. Dom hade flera andra som hade ett mer estetiskt tilltalande yttre, men tur är ju att det är insidan som räknas!
Och så fina färger denna hade, jag har verkligen varit sugen på alla olika nyanser av lila så denna kändes helt rätt. Jag hade en look i åtanke när jag såg den här paletten som jag tänkte visa senare.
Jag gillar att den här paletten känns helt komplett, men ändå varierad. Den har ett specifikt tema "tropical paradise" som jag tycker är spot on, men dom har ändå inkluderat alla basfärger som man också behöver för att bygga sin look.
Jag skulle kunna ta med den här paletten på en resa t.ex. och kunna göra massor med sminkningar för olika tillfällen och inte sakna något.
Och att swatcha var en fröjd!


Jag preppar min arm för swatches med vanlig lotion, för att simulera primer och sen tar jag en torr pensel och kör på, där jag gnuggar av den på papper mellan varje färg. Man skulle lätt kunna använda vatten och exempelvis använda en fuktad pensel, då får man lättare upp mer pigment, men eftersom jag aldrig använder fuktad pensel när jag väl sminkar mig så känns det som att det inte ger mig något.
MEN, kolla vad fina färger! Dom känns härliga och krämiga med fingret, det är lätt att få upp pigment, skuggorna har bra med pigment och är lätta att blanda! Den matta blåa och gröna kändes väldigt mycket mähä, men alla andra vill jag använda NU!
Jag köpte min palett för 157 :- på normal, men den finns också att köpa för 175:- på lyko.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar