The body shop - down to earth quad eyeshadow

Nu har det kommit lite nytt i sminklådan! Jag har kikat på bodyshops skuggor bra länge och anledningen varför är att:
1. Jag älskar allt som The body shop gör.
2. Man kan bygga ihop en egen palett.

Down to earth är deras samlingsnamn för alla storlekar av paletter med ögonskuggor, dom är veganska och såklart cruelty free.


Här har jag gjort en palett med:
Kaku Jasper som är en superhärlig tegelröd färg.
Attica marble och sahara dune där attica är den ljusaste. Det var sjukt svårt att se i butiken vilken som skulle matcha min hudfärg, då jag behövde en som basfärg på ögonlocket, men jag kan konstatera att attica behövde jag inte alls, men sahara matchar perfekt! Så den kommer definitivt bli en stammis.
Sist har vi Santiago citrine som är den härligaste gula färgen jag sett. Jag har verkligen saknat en matt, intensivt gul färg hemma. Det är så fint att ha i ögonvrån!

Här har vi skuggorna i action! (Förutom Attica marble som var en värdelös färg för mig)


Pigmenten i allihopa är fantastiska och dom är byggbara vilket jag gillar. Ja, sjukt nöjd är jag! Skuggorna kostar 75:- st, och när du köper tre så får du en extra och ett case på köpet. Så en fyra landar på 225 :-
Det finns också ett case för 8 skuggor där du köper 5 skuggor och får då tre skuggor och ett case på köpet, som landar på 375 :-
Sjukt värt enligt mig, då man kan skräddarsy sin palett och det är sjukt bra kvalité. Skönt att man slipper köpa en palett som man slänger så fort man använt upp de få skuggor man faktiskt använder.
5 av 5 ostar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar