Soft lilac

Gud, vad jag inte känt mig färgglad och inspirerad på länge. Det är heller inte så himla kul med smink på sommaren när allt smälter av ansiktet efter man stigit utanför huset.

Den intensiva hettan har lagt sig (thank god), och jag känner mig redan lite mer inspirerad eftersom sminket faktiskt har en chans att klara en hel arbetsdag, så här är en soft, lite glowwy look. 

Numera vill jag att det ska gå relativt snabbt att sminka mig. Ögonskuggan består mest av en naturlig, brun skugga i globen och sen duttar jag på valfri färg/skimmer med fingret på ögonlocket. Går supersnabbt, behöver inte se perfekt ut, men ger ändå liiite färg. 

Jag har även lyckats få lite fräknar (。◕‿◕。), resten av brännan jag kämpade med att få försvann på typ en vecka, men fräknarna sitter kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar