Makeup Revolution - Liquid Etherial

Long time no see!
Mycket har hänt i mitt liv, största var väl att jag kom igång med träningen på riktigt faktiskt! Och det var underbart, hela vägen tills att jag hoppade och ramlade på klättringen och nu sitter fast med en ortos på benet i x antal veckor.
Så med tanke på hur mycket tid jag spenderar stillasittandes så kan jag ju passa på att skriva lite här också!

Tänkte dela med mig av mina nyaste obsession:

Make Up Revolution Liquid highlighter. Jag skulle säga att dessa är nästan en ren kopia av de flytande highlighters som kom från Cover FX, men nu hoppar alla märken på denna trend. Har sett liknande från Loréal.
Jag passade på att köpa min nu när det öppnat en ny affär bredvid mig på jobbet som säljer Makeup Revolution. Annars är det mest lyko som säljer här i sverige.

Jag blev heeelt kär i denna färg Liquid Etherial! Den är lila/silver med holografiskt glitter.
Som man ser så kan den bli _väldigt_intensiv, men är också sjukt lätt att sudda ut och få mer neutral. Jag tycker att flytande highlighters är lättast att jobba med på kindben, näsa och läppar, medan puder är lättast runt ögonen.

Här har jag applicerat det ganska tunt för att bara få lite lätt glow och glitter, men lägger man på ett extra lager så blir det snabbt intensivt! Ska nog köpa en till, i lite varmare guldig ton. Det passar liiiite bättre med varma sotningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar