Like a rose

Nu känns det ändå som att våren är här. Solglasögonen ligger redo i väskan, vinterjackan är nedpackad och solen skiner! 

Jag önskar att jag bara kunde slappna av och njuta av våren, men känner mig ändå ganska dyster när jag tänker på framtiden. Våren, för mig, är en dit av att njuta, ta dagen som den kommer och lite allmän yolo-känsla, men jag kan inte riktigt känna så på grund av situationen jag är i just nu.
Jag vill bara ha någonstans att bo, jag känner mig tvingad till den har situationen där jag har sparat alla mina pengar i över ett år och måste fortsätta spara. Jag måste kanske flytta till en jobbsituation som jag inte egentligen vill ha, bara för att bankerna har störda krav och jag måste få lån. Allt, egentligen bara för att det är omöjligt att få en hyresrätt.

Jag vill bara kunna njuta av mitt unga liv; resa, tatuera mig, spendera mina pengar på dumma saker och bara 'yolo'. Ibland känns det okej, ibland känns det super och ibland känns det bara väldigt deprimerande. Jag ska försöka släppa tanken på pengar och njuta av solen istället! Här kommer en vårig sminklook också!Lite ulligt och gulligt sådär. 

Produktlista
Bas
Cover fx cream concealer - x-light 
Isadora matt fixing powder - 00 colorless
MakeUpStore Microshadow - smog
MakeUpStore blush - Metal cherry
Isadora Intense Brows - 17 Brown duo
Björn Axén - Fiber wax
BH cosmetics - Blacklight highlighter palette
Becca shimmering skin perfector liquid - Pearl

Ögon
Freedom Pro eyeprimer 
Brija Cosmetics eyeshadows
Isadora colourful eyeliner - 10 Black 
Mascara
BH cosmetics - Blacklight highlighter palette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar