The Body Shop Amazonian Acai Energising radiance mask

The Body Shop Amazonian Acai Energising radiance mask - hur orkar man ha ett sånt långt namn på en mask egentligen?

Men i alla fall, jag var i riktigt treat yourself anda nu vid löning och kände för en ny fuktgivande mask, speciellt nu när vintern kommit och min hud tyvärr känns ganska torr och fnasig.
Och den här masken skulle ge mycket glow, så jag var såld.


Den ser ut, och luktar som sylt. Den känns som sylt också.

Den kittlade lite på huden, kornen gav lite lätt peeling och kände mig superfräsch och huden kändes len. Kan inte säga att resultaten var helt *wow*, med tanke på att jag kan smeta honung och havre i fejset och få ungefär samma känsla, men men. Borde jag jämföra med att smeta hallonsylt i ansiktet kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar