Soft grunge

Ja, vad ska man annars roa sig med i denna svinkalla kyla som vi har blivit välsignade med än att gå på museum för det var precis vad jag gjorde!Sen så vill jag säga skam på mig själv för att jag bara lyckades med 5 inlägg i februari. Som om jag bara sminkade mig fem gånger liksom, men det kan ju inte bara vara jag som är nere den här tiden på året?
Nu, när vi redan klarat oss igenom 5 månader av mörker och kyla, hur länge till innan stövletterna och skinnjackorna kan komma fram?

Produktlista
Bas
Cover fx cream concealer - x-light 
Isadora matt fixing powder - 00 colorless
MakeUpStore Microshadow - smog
MakeUpStore blush - Metal cherry
Isadora Intense Brows - 17 Brown duo
Björn Axén - Fiber wax
BH cosmetics - Blacklight highlighter palette

Ögon
Freedom Pro eyeprimer 
Make up store moonshadow palette
Isadora colourful eyeliner - 10 Black 
Mascara
BH cosmetics - Blacklight highlighter palette

Läppar: 
Bodyshop - lip butter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar