Sea foam
Tyckte verkligen dom här färgerna kändes som havet. Vårkänslorna är starka nu när plusgraderna börjar smyga fram.
Så fort det blir torrt på marken, då jävlarrr komer klackarna och klänningarna fram. Känns skönt att också kunna ha klänning på mig på jobbet om jag vill, det har aldrig varit ett alternativ förut. Då kommer jag kunna ha roligare med strumpbyxor igen! Senaste gången jag köpte något annat än vanliga svarta strumpbyxor var på gymnasiet tror jag (för länge sen).

Dock så inser jag hur otroligt liten min garderob har blivit. Och när jag säger liten, så menar jag liten. En smal garderob räcker för 90% av alla mina kläder. Jag skulle säkert kunna packa ner vartenda plagg i två resväskor (jättebra om jag ska bo mina resterande dagar i en husvagn!).
Nu när mitt begravda modeintresse börjar töa så känner jag verkligen att jag känner mig så begränsad. Så fort jag slipper detta totala och konstanta sparande så ska jag verkligen unna mig!

Produktlista
Bas
Cover fx cream concealer - x-light 
Isadora matt fixing powder - 00 colorless
MakeUpStore Microshadow - smog
MakeUpStore blush - Metal cherry
Isadora Intense Brows - 17 Brown duo
Björn Axén - Fiber wax
BH cosmetics - Blacklight highlighter palette

Ögon
Freedom Pro eyeprimer 
MakeUpStore Microshadow - smog
BH cosmetics - Galaxy chic palette
Isadora colourful eyeliner - 10 Black 
Mascara
BH cosmetics - Blacklight highlighter palette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar