Violet

Om det är något som är en utmaning för mig inom smink så är det ljusa färger. Jag älskar alla bilder på pinterest av romantiska, pastelliga ögonsminkningar med bara mascara och det är bara *så* fint. Dock tycker jag inte att det passar på mig.
Självklart så är ingen begränsad till någonting alls när det kommer till stil, men man gillar inte sig själv i allt, så är det bara.Som denna sminkning tänkte jag först göra utan vingad eyeliner, men jag gud vad jag inte kunde hålla mig. Helst vill jag ha starka kontraster, mycket färg och svart eyeliner som bara *WHAM*, men jag försöker ändå, då och då, att köra lite mer soft. Lite mer ulligt och gulligt.

Det är i alla fall väldigt tacksamt att använda ljusa färger från galaxy-paletten. Färgerna rent av lyser *_*

Nu när jag kollar på sidobilden så bara slogs jag av en tanke att wow! Gud vad det skulle poppa med lite lila öronsmink som matchar. Kanske blir det nåt sånt i framtiden!

Produktlista
Bas
Cover fx cream concealer - x-light 
Isadora matt fixing powder - 00 colorless
MakeUpStore Microshadow - smog
MakeUpStore blush - Metal cherry
Isadora Intense Brows - 17 Brown duo
Björn Axén - Fiber wax
BH cosmetics - Blacklight highlighter palette

Ögon
Freedom Pro eyeprimer 
MakeUpStore Microshadow - smog
BH cosmetics - Galaxy chic 
Isadora colourful eyeliner - 10 Black 
Mascara
BH cosmetics - Blacklight highlighter palette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar