BH cosmetics - blacklight highlighter palette

Jag sa tidigare att jag skulle ge den här paletten lite mer uppmärksamhet och nu kommer det! Den här paletten har definitivt blivit min favorit i sminklådan och jag har använt den i princip varje dag sen jag fick den!

Inte så fin längre, men som sagt; använd.
Den heter blacklight, men så som jag har förstått så ger den ingen speciell effekt under ultraviolett ljus. Dom ville säkert bara att den skulle heta något häftigt. Det är väl egentligen bara färgade highlighters, men vilka highlighters alltså!


Kollaaaa vilken fint skimmer dom har! Alltså jag vet inte om jag har provat någon bättre highlighter punkt. Strunta i såren också, katten är inte alltid min vän.
Här på handen ser vi den lila - gröna - silver (jag orkar inte kolla upp namnen, och ingen blir visare av det ändå)
Den silvriga är SJUKT intensiv. Jag har den mest på kväll när man vill skina till månen. Alltså, för att något nästan ska kunna bli för intenstivt på denna bleka hy, förstår ni hur intensiv den måste vara då?!
Helt sinnes. Den guldiga är den som jag oftast drar på till vardags för ett fint naturligt glow. Den har nästan ersatt mina andra vardags-highlighters eftersom det går så otroligt mycket snabbare med denna.
Den lila och den gröna fungerar att använda på kindbenen också. Dom är ljusa, men vagt färgade så man ser om man kollar noga. Kul detalj för att lyfta resten av sin look!
Den blå och den rosa dock är lite för färgade för att använda på kindbenen, men dom fungerar extremt bra för ögonen. Älskar att använda dessa i innervrån av ögonen för att både få färg och ljusa upp.

Jag tänkte att jag skulle swatcha på min ros och att det skulle vara coolt, men det blev inte så fint. Jag lyckades inte få ljuset rakt på armen så det fanns inte så mycket att reflektera.

Allt som allt, bästa highlighter-produkten(rna?) som jag provat an så länge. I samma klass som Kat Von D's Alchemist - palett, men med otroligt mycket mer produkt för en bråkdel av priset.

Finns på deras hemsida och kostar 16,99 USD. Ingen adlink, bara najs produkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar