Big, bold and beautiful




När man failar med sin eyeliner är det bara att maxa alltså.

Gud vad jag känner att jag vill ha sol. Jag är inte så girig att jag kräver sommar nu, men ååååh vad jag längtar efter solen. Skinnjacka, halsduk, snygga stövletter och att man känner solen värma när man lyfter upp huvudet. Jag tippar på tre veckor till av att hålla ut och fortsätta vara i ide.

Produktlista
Bas
Cover fx cream concealer - x-light 
Isadora matt fixing powder - 00 colorless
MakeUpStore Microshadow - smog
MakeUpStore blush - Metal cherry
Isadora Intense Brows - 17 Brown duo
Brow gel
BH cosmetics - Blacklight highlighter palette

Ögon
Freedom Pro eyeprimer 
Freedom clubbed to death palette
BH cosmetics - Blacklight highlighter palette
Isadora colourful eyeliner - 10 Black 
Mascara

Läppar
Make Up Store lipstick - mocha rose

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar