BH - HD brow pencil

Sen senaste inlägget har jag bara legat sjuk i sängen. Alltså, inte särskilt mycket smink hände på detta håll.
Jag känner mig dock äntligen som en människa igen och bjuder på en au natural look.Och ja, mina läppar ser lika plastiga ut i verkligheten :( Mina läppar har blivit så torra av förkylningen och allt gnuggande (när man snyter sig) har lämnat dom lättblödande och med en nästan plastig, tunn skorpa. Bleh, jag badar dom nu i läppcerat.
Men vidare till tipset som inlägget faktiskt var för:
Jag har börjat använda en supersmal ögonbrynspenna från BH nu när jag vill ha en mer osminkad och naturlig look på själva brynen och tycker verkligen att pennan fungerar perfekt för det.

Man skruvar helt enkelt upp den och sen har man en borste på andra sidan.
Lite mascara och highlighter på det så ser man nästan respektabel ut! Jag kommer dock fortsätta ta det lugnt hemma, med max en tripp till affären.

Produktlista

Bas
BH Cosmetics - HD brow pencil
Brow gel
Becca highlighter - Pearl

Ögon
Mascara 

Läppar 
Tinted lip butter 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar