Recension - BH Cosmetics

Okej, ÄNTLIGEN! Varför äntligen? Jo, jag ska förklara.

Jag satt en dag för många, många veckor sen inne på Cocopanda (ungefär när jag precis hade upptäckt coco för ett halvår sen) och gick igenom veganska sminkmärken och det kom då upp ett sminkmärke, som jag inte hade hört talas om, vilket var BH cosmetics och jag blev kär. Ni kommer förstå varför.

Googlade lite snabbt och dom är cruelty free. Amazing. Dock beställde jag inte från Cocopanda ( och kommer inte göra det heller) efter att jag fick ett tips av en kompis att det är inte alltid Cocopanda faktiskt levererar originalprodukter p.g.a tredjepartsleverantörer. Jag vet inte om detta är sant, och hon visste inte heller till 100%, men det hade tydligen varit en massa skriverier om detta.
Ingen möda där, för Lyko är räddningen.
Jag såg att Lyko skulle få in paletten jag var sugen på och satte mig själv på bevakningslistan och jag väntade i _tre_ månader på att Lyko skulle få in den.
Sen kom den in! Och försvann. På typ två-tre dagar. Jag hann såklart inte beställa den och jag blev helt sjuuuukt irriterad och bestämde prompt för att jag kommer då INTE vänta tre månader till utan beställde direkt från BHcosmetics hemsida.

Värt, såhär i efterhand? Nja, 100 kr frakt och 220 kr tull blev det till slut och dom fuckade upp mitt namn så det var nära att jag inte alls fick paketet. Fast ändå sjukt värt FÖR NU HAR JAG MITT SMINK och här ska visas.

Ah, ett amazing haul.
Först ut har vi det jag var minst exalterad över vilket är denna mini-palett. Jag köpte detta mest för att kunna ha en kris-ögonskugga i väskan för man vet aldrig. Jag har haft en från E.L.F innan, men jag gillar den inte och kände att jag behövde en som faktiskt fungerar.
Denna har helt okej pigment. Den fungerar tillräckligt bra för att lägga en lätt dag-sotning eller bättra på smink.


Urban luxe cool to go palette finns bara på BH's hemsida för 4.99 USD

Sen köpte jag också lite läppgrejer. Okej, glittret kan man göra vad man vill med, men min specifika plan är att göra röda glitterläppar. Var beredda på den.
De andra två är ett colourlock läppstift (vanligt matt läppstift) och ett metallic liquid lipstick. Båda hade fantastisk formula och jag gillade både supermycket. Jag har bara väntat på att hitta något som verkligen fungerar så nu blir det att utöka med fler färger. Jag ska även se hur dessa klarar sig igenom maträtter.

Colour Lock long lasting matte lipstick i "devoted" finns på Lyko.se för 59 kr.
Metallic Matte Liquid lipstick i "Lucy" 79 kr.
Glitter collection i "Deep red" för 5.99 USD

Sen kommer vi till det näst bästa! Jag har hört såååå mycket bra om just BH's highlighters och när jag såg att dom hade en highlighterpalett i massa olika färger så bara var jag tvungen att ha.Och *omg*. Alltså jag önskar nästan att jag hade filmat när jag testade för jag blev så chockad.
"Såja, nu går vi ner och tar ordentligt och sveper över hela kindbenen så det SYNS!"
Alltså jag DOG hur bra pigmenterade dessa är och man kan verkligen inte förstå innan man sätter det i ansiktet och ser själv i spegeln. Paletten kommer alltså i 6 olika färger som går i nyanserna champagne, grönt, blått, vitt, rosa och lila. "Laser" är den som går i grönt och det ser man inte alls om man bara kollar i paletten?!
Var heller inte rädda för hur mörka dom ser ut, dom fungerar även på blekfisarnas drottning (jag).

Nu är jag så besviken att jag kunde inte fånga dessa alls på bild. Jag ska ge dom lite mer enskilt fokus i framtiden och se om jag kan få fram nyanserna ordentligt. Jag har den röda inne vid ögonen, den gröna vid ögonbrynet, den champagnefärgade på näsan och den vita på kindbenen.
Blacklight highlight 6 color palette (finns också bara på deras egen hemsida) - 16.99 USD
Men nu kommer vi till finalen!

Galaxy chic palette! Den officiellt finaste paletten som existerar. Fight me on this, I dare you.
Här är varje skugga individuellt fotad för att ni verkligen ska få uppskatta den.

Dessa är så kallade bakade skuggor istället för pressade, så dom är extremt pigmenterade och fungerar precis lika bra torra som blöta.Jag gjorde dessa swatches allra sist och helt ärligt så var jag trött och struntade i att lägga primer och gjorde det lite som hastigast, men men. Jag kommer nog inte använda mycket annat på ögonen än denna i framtiden (fast en liten del i mig vill inte alls använda den utan rama in den och bara titta på den). Det är en fröjd och nu får jag inte köpa mer ögonskuggor.
Galaxy chic "finns" på Lyko.se för 179 kr, men om du faktiskt vill köpa den så kostar den 15.99 USD på BHcosmetics hemsida.

Förutom detta så köpte jag även eyeliner, ögonbrynspenna och pomad, en pensel och en beautyblender, men det kommer jag inte testa förns mitt gamla smink har tagit slut.
Jag tror jag gick +/- noll genom att beställa från deras hemsida. Jag handlade när dom hade rea på allt, men så hamnade jag ju på totalt 320 kr för att faktiskt få hem det. Sminket är dyrare på Lyko.se, men det är snabbare och billigare att få hem. Allt finns dock inte på Lyko och det kommer in i små mängder, men jag skulle nog våga säga att vad man än köper så kan man räkna med bra kvalité!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar