Presenttips

Här är en annan julklapp som jag fick som jag vill rekomendera för ALLA! En fantastisk sminkväska! Och då menar jag inte den du har i väskan.

Ja, den är väldigt stor vilket är idealiskt för mig som har en hel del smink och säkert bara kommer få mer. Såsom jag har haft tidigare så har jag haft allt mitt smink utspritt i massa plastlådor från ikea och så har jag varje morgon plockat ut alla dessa. Den här väskan, som jag inte har någon aning om vart den kommer ifrån eller hur mycket den kostar, får plats med allt smink och det blir *fantastiskt* organiserat.
Längst ner är ljupt nog att kunna få plats med säkert vadsomhelst och de fyra facken är perfekt för att få ordning. Allt är samlat och allt är lätt att nå.
I framtiden är det ju inte säkert att man kommer ha ett stort badrum med plats för att väskan ska stå framme, men då kan den stå precis vartsomhelst och så är det bara bära med sig och ställa på toastolen.
Ja, jag är sjukt glad över denna faktiskt och kan inte tänka mig någon bättre sminkförvaring!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar