Nyårslooken

Ja, ganska exakt en vecka senare, men här är min nyårslook!
Jag körde extremt mycket glitter på ögonen, klassisk liner och mörka läppar. Planen var att jag skulle ha mörkblå glitterläppar, men jag stod där efter att ha jobbat hela dagen och skulle fixa middag så jag bara körde på enkelt.
Speciellt eftersom jag redan hade gjort ögonen och dom var _inte_ enkla. (Inge rouge dock, bara naturligt rosa efter ett antal glas bubbel)

Jag har gjort tre lager med glitter. Först en glittrig silverskugga, sen glittereyeliner över hela locket och sen har jag lagt på löst glitter. Såklart syns det knappt på bilden, men det var sinnessjukt mycket glitter. Ögonen såg ut som en discoboll och det var fanimig det svåraste någonsin att lägga liner. Jag stod en tio minuter och la eyeliner eftersom allt glitter på ögonlocket var helt enkelt för tjockt så jag fick dra av glittret med eyelinerstaven först och torka bort och sen lägga eyeliner.

Så tips till framtiden; lägg löst glitter _efter_ eyeliner.
Och den med skarpa ögon kan se att jag har till och med lösnaglar och lösfrallor, det har då aldrig hänt förut.

Bas
Cover fx cream concealer - x-light 
MakeUpStore Loose powder -Pale 
MakeUpStore Microshadow - smog
MakeUpStore blush - Metal cherry
Becca highlighter - pearl
Isadora Intense Brows - 17 Brown duo
Brow gel

Ögon
Freedom Pro eyeprimer 
H&M shadows - Ingenue
Sephora colorful - bow tie
Isadora loose glitter 
Freedom - clubbed to death palette
Viva La diva glitter liner - silver
Isadora colourful eyeliner - 10 Black 
E.L.F mascara

Läppar 
H&M Matte lipcream - Maroon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar