Moonshadow palette

Jag vet inte om någon annan såg att Make Up Store hade halva priset på sina paletter under mellandagarna.
Jag kände i alla fall att det var ett tecken från gudarna och köpte Moonshadow palette.
Jag har gått och suktat efter den här sen jag upptäckte den för ett halvår sen och swatchat den på Åhléns med jämna mellanrum för den ääääääär såååååå fiiiiiiiiiin, jag dör.

Kolla på den. Alla detaljer, det är som ett litet konstverk. Normalpris är 895:-, vilket säkert aldrig kommer vara ett aktuellt pris för mig att köpa en ögonskuggepalett. Det är definitivt i det dyraste laget, men för under femhunkan är det sjukt prisvärt.

Här är swatches på alla färger. Alla är metallic, många är beiga, men dom är sjukt fina allihopa och dom har väldigt mycket dimension i sig eftersom alla skuggor får lite extrapigment pga alla fläckar av färger.
Det syns tyvärr inte på bild, men t.ex. den silvriga skimrar både i blått och lite, lite guld vilket är sjukt fint.
Pigmenten är fantastiska, skuggorna krämiga och håller länge. En palett värd nästan 900 pix? Njae, men sjukt fin är den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar