Green smokey


Ganska basic sotning i grönblå färg, känner mig ganska oinspirerad just nu, men där måste jag säga att det är skönt med de paletterna jag har med alla sjukt fina färger att så fort jag öppnar dom blir jag helt "ooooh well well, vilka färger ska vi leka med idag? :D"


Dock så är det helt sinnesjukt tråkigt att ta sminkbilder på vintern. Jag kan sitta mitt på dagen, i fönstret och som med dessa bilder så var jag ändå tvungen att köra blixt rakt upp i fejjan för att det är så extremt dåligt ljus (härligt med blixt att man ser aaaaalla detaljer som att jag inte noppat mina bryn heh).
Inte konstigt att man blir deprimerad av svensk vinter och lagom nu kommer ju också kylan.
Tack som satan för att det är fredag och jag har en ledig helg! Idag ska jag också äntligen se nya Thor, vilket jag har hört ska vara en av de bästa Marvelfilmerna än så länge, vi får se!

Bas
Cover fx cream concealer - x-light 
Isadora matt fixing powder - 00 colorless
MakeUpStore Microshadow - smog
MakeUpStore blush - Metal cherry
Isadora Intense Brows - 17 Brown duo
Brow gel

Ögon
Freedom Pro eyeprimer 
Freedom - clubbed to death palette
MakeUpStore - moonshadow palette
H&M shadows - Ingenue
Isadora colourful eyeliner - 10 Black 
E.L.F mascara

Läppar 
Idominsalva (fuck yeah fjortiZz, men på riktigt, det enda som kan laga mina torra läppar just nu)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar