Galaxy chic

Ååååh, jag är så inspirerad av Galaxy Chic-paletten! Varje gång jag öppnar den blir jag helt *wow* och vill bara experimentera och den fungerar så bra med highlighterpaletten!


Till denna look så använde jag lila highlighter över större delen av ansiktet, men det är verkligen så svårt att få med highlighter på bild om man inte är i direkt solljus, har studioljus eller riktar en lampa rakt mot highlighterpunkten, men jag försäkrar er om att det var galaktiskt.

Jag passade också på att sätta deras metallic liquid lipstick till testet och jag ger: godkänt. Det håller perfekt om du inte äter något slafsigt. Så ska man äta behöver man fortfarande ha den med sig i reserv.

Produktlista
Bas
Cover fx cream concealer - x-light 
Isadora matt fixing powder - 00 colorless
MakeUpStore Microshadow - smog
MakeUpStore blush - Metal cherry
Isadora Intense Brows - 17 Brown duo
Brow gel
BH cosmetics - Blacklight highlighter palette

Ögon
Freedom Pro eyeprimer 
BH cosmetics - Galaxy chic palette

Isadora colourful eyeliner - 10 Black 
E.L.F mascara

Läppar 
BH cosmetics metallic liquid lipstick - Lucy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar