fyah

Gud jag är verkligen taggad inför det här nyåret! Jag är en riktig klyscha och börjar nyåret med diet och träning och motiverar mig inför beach 2018. Vi får se om jag håller mig till klyschan och inte tränar mer än en månad, men men; vad som än får mig att bränna lite fett och äta grönsaker är bara bra!


Idag bär det av till varmare breddgrader och en eldigare sminkning för att matcha! Nja, jag ska till London och där är det plusgrader i alla fall.

Bas
Cover fx cream concealer - x-light 
Isadora matt fixing powder - 00 colorless
MakeUpStore Microshadow - smog
MakeUpStore blush - Metal cherry
Isadora Intense Brows - 17 Brown duo
Brow gel

Ögon
Freedom Pro eyeprimer 
MakeUpStore - moonshadow palette
H&M shadows - ingenue
Isadora colourful eyeliner - 10 Black 
E.L.F mascara

Läppar 
Carmex
Freedom clubbed to death palette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar