Smudged liner

Jag har blivit så inspirerad från Pinterest att göra en suddig vingad eyeliner, så tänkte testa då jag gillar det softa intrycket som det ger.Ja, helt ärligt så blev det mer "hej jag har sovit i mitt smink" än mjukt och drömlikt, men det blev ganska snyggt i alla fall. Lite rockigt.
Jag fick sjukt svårt för min kajal är INTE till för att sudda ut. Så borde lagt liner precis vid ögat och sen bara använt skugga, men jag gjorde hela linern i kajal och sen gick den knappt att rubba. Jag ska poängtera att jag pratar kajal och ej flytande eyeliner, men min kajal sitter som berget ändå. Dock finns den inte att gå tag på längre.

Produktlista

Bas
Cover fx cream concealer - x-light 
MakeUpStore Loose powder -Pale 
MakeUpStore Microshadow - smog
MakeUpStore blush - Metal cherry
Isadora Intense Brows - 17 Brown duo

Ögon
Freedom Pro eyeprimer 
NYX HD concealer - 01 Porcelain
H&M shadows - Ingenue
MakeUpStore microshadow - Smog
Sephora colorful - bow tie
Natures kajal 
E.L.F mascara


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar