Pudertest MakeUpStore vs. Isadora

Jag har ju då alltid använt Make Up Stores produkter under alla år utan att egentligen testa någonting annat. Samma är det med puder.
Jag har då alltid använt MUS loose powder i 'Pale' som är ett transparent puder och ja, det är ett jättebra puder. Stannar hela dagen och blir väldigt fint matt. Den ska passa alla hudtyper, kostar 265:- för 11 g, och har massa fina ingredienser som jojobaolja och bivax.
Jag tog dock och bestämde mig för att jämföra denna med Isadora matte fixing powder i 00 ( alltså transparent).
Isadoras puder ska också passa alla hudtyper, är berikat med hyaluronsyra och kostar 129:- för 9 g.


Här har jag tagit MUS på ena sidan och Isadora på andra, men man ser ärligt talat ingen skillnad om man inte är en cm ifrån. Är man dock nära så tycker jag om Isadoras mer. Det ser ännu slätare ut och känns ännu mer sammetslikt. 
Jag är dock medveten om att det inte är samma "typ" av puder så det kanske är ett orättvist test. MUS har till exempel ett annat HDpuder som jag inte testat och också kompakta blotting-puder som kanske är närmare isadoras "typ" av puder. Dessutom så är det ena löst och det ena pressat, men men. 

När det kommer till hållbarhet tycker jag att dom fungerar exakt lika bra och jag är glad över att ha en pudervariant som inte tar sådan förjävlans plats. 

Edit: Jag har senare fått veta att det som skapar återspegling av blixtar i puder är för att dom innehåller silica och Isadoras puder innehåller det, så eventuella bilder med blixt i framtiden kanske inte blir så fina!

2 kommentarer:

 1. Jag har MUS HD-puder och HATAR det haha! HD ger ju flashbacks vid blixtfoto och tycker också att det gör en torrare (kan ju vara för att jag är yttorr dock) så jag ska lätt testa isadoras när det är dags att köpa nytt

  SvaraRadera
  Svar
  1. MUS har dock ett annat puder som är mer som denna från Isadora, och utan "HD"-märkningen.
   http://www.makeupstorecosmetics.com/se/catalog/product/view/id/151/s/blotting-powder/category/156/
   Dock kostar den också dubbelt så mycket.

   Radera