My little pony


Superrosa och glittrigt med inspiration från mitt mylittlepony-örhänge (◕‿◕✿)
En av de bästa födelsedagspresenterna jag fått, no kidding


Du får till looken med en stark rosa skugga som bas, brun skugga yttre och för att få halo-effekten så lägger man concealer och sen duttar på med ljus skugga som du suddar ut.

Och sen poppar på med lösögonfransar, tänk så special man kan vara. Jag HAR bestämt mig för att kämpa mer med lösögonfransar.

Jag hade en period i tvåan i gymnasiet där jag gick omkring med lösögonfransar i galna färger varje dag i typ ett år. Jag var så dedikerad att jag klippte av mina egna fransar för att ge plats åt lösisarna. DEN dedikationen, den ni. Nu är det mest att jag tycker mina ögon ser tunga ut med lösögonfransar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar