Lite mer H&M smink

Jag sa ju i förra inlägget att jag inte hoppat på Liquid lipstick-tåget, men det kanske har blivit förändring på det. 
Jag gled omkring i Liljeholmens galleria med min wifey och var inne på H&M där dom hade smink för under 50-lappen. 

Jag köpte på mig en eyeliner och två flytande läppstift nästan med en axelryckning och var i princip beredd på att det var en hundralapp i sjön. 
Indeed, a bold liner. Jag var lite nervös för denna måste jag säga. Hur kan jag veta att dom inte bara bytt etikett på en markeringspenna?!


Pennan var ganska meh. Kändes som en väl använd tuschpenna och ja, förväntade mig inte mer. Jag kommer nog använda den tills jag har hittat en eyeliner som faktiskt är bra och inte tar sönder min ekonomi, samt är CF såklart. 
Läppstiften var jag dock mycket bättre än förväntan! Matta men inte snustorra. Dom klarade inte snyt-testet dock, men det gör i princip ingenting. 

Så helt oförväntat hittade jag min perfekta nude, och en riktigt härlig vampig färg. Det krävdes dock dubbel applicering för att få det jämnt, och den behövde torka emellan, men förutom det så är det tummen upp!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar