Cover FX concealer del 2

För att fortsätta på mitt inlägg om Cover Fx concealer så tänkte jag här visa lite bättre hur produkten faktiskt ser ut.
Även om det är badrumsbelysning som inte skapar någon magi riktigt.
Jag nämnde i mitt förra inlägg att den är väldigt tjock, dock är den inte världens mest pigmenterade concealer. Jag och Amanda jämförde denna mot Kat Von D's concealer på mina tatueringar och Kat's har mycket mer täckande pigment, dock är den ljusaste fortfarande för mörk.
Så ja, om du känner igen dig i att du aldrig hittar en concealer ljus nog, så titta hit.

Anyway, som jag sa; den är väldigt tjock. Jag går in med fingrarna ändå när jag är stressad och gnider som fasiken, men om man vill få en riktigt bra resultat så är mitt tips att 1. smeta på ba med finger eller pensel och sen 2. beatyblender. Eller som vi också kan säga: sminksvamp. Min rosa kudde är definitivt ingen beautyblender, men ja.
Utan puder - med puder

Resultatet är ganska illuminating utan puder och en lätt uppljusande effekt med puder. Jag kör först ett lager i en stor trekant under ögonen och sen går in med ett andra lager precis på ringarna. Resultatet är, i min åsikt, bra täckning och hållbart resultat med en fin och slät finish.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar