Brows 101.2

Tänkte faktiskt lägga upp en till ögonbrynstutorial, eftersom jag själv ganska nyligen hittat en ny teknik för ögonbryn som verkligen passar mig.


Så första steget är att välja din brynprodukt. Jag använder ögonbrynspomad från Isadora som vid det här laget har blivit välanvänd. Jag gillar pomad mer än skugga eftersom det håller längre och är oftast vattenfast.
Sen brukar jag alltid göra undersidan först, och har börjat göra en mjuk linje istället för att dela upp det i två, vilket tidigare har lämnat en _väldig_ stark böj. Sen går jag in bakifrån (hehe) och fyller i formen och suddar lätt framåt så det blir ljusare fram.
Sen för sista steget kan nog många använda en vanlig bryngel, men mina bryn vill verkligen rakt neråt, med all sin kraft så har jag ett superstarkt hårvax så jag använder med min ögonbrynsborste för att få håren rakt upp istället. Orkar man inte med gel så kan man alltid ta en vass brynpenna och teckna dit hår själv.


Nevermind mina döda ögon, dom speglar bara själen.
Jag har länge haft svårt med mina bryn då håren är väldigt glesa, tunna och ljusa, men ändå jättelånga(?!) om jag inte klipper till dom. Men nuförtiden tycker jag att mina bryn är snyggare än dom någonsin varit förut!

Om man vill få en superclean linje kan man som sista steg gå in med concealer i kanterna, men jag är inte så extra, dock är det ett bra tips om man råkar göra ett misstag. Pomad fäster väldigt bra och det kan vara svårt att få bort färg på ett snyggt sätt om man kladdar utanför och då är det superenkelt att bara lägga på lite concealer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar