Brija Cosmetics - Boy who lived

Förra året var min julklapp (eller födelsedagsprsent, jag minns inte) från Amanda en ögonskuggesamling med temat Harry Potter och för att göra det klart för alla; det finns få saker jag älskar mer än Harry Potter:
Jag tänkte passa på att visa dessa skuggor, för även om de inte är nya för mig så är de värda ett inlägg. 

Kort om Brija Cosmetics:

Brija Cosmetics ägs av Brianna Jane som också är den som sitter (eller står, vad vet jag) och gör allt smink dessutom. Som det står på hennes hemsida (Länk) så är allt smink veganskt, cruelty free, glutenfritt (what?) och färgfritt. Hon har massa roliga teman t.ex. Harry Potter, Gilmore girls, Game of Thrones och massa annat. 

Det finns pressade och lösa pigment, Harry Potter kollektionen består av lösa. 

Som man ser så kommer dom i väldigt söta och fina förpackningar och färgerna - wow. 
Här är allihopa swatchade med primer.


Det är väldigt jordnära toner och mycket metalliskt, med en matt färg och resten metallic. Dock är det verkligen underbara metallicfärger. Bilden till vänster är utan blixt höger är med  för att verkligen visa hur mycket ljus dom reflekterar. Jag dras dock till ganska starka, färgrika och djupa färger så mina favoriter är defintivt den nedre delen. "You know who" är ett highlighter pigment, som dock inte reflekterar så mycket ljus som man vill att en highlighter ska göra, men jag brukar blanda denna med min flytande från Becca för att få lite mer oumph. 

Jag tycker själv att ögonskuggorna är helt underbara, och dom är extremt prisvärda då skuggorna kostar 3,75- 6,5 USD beroende på hur stor burk man tar. 
Dumbledore ger två tummar upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar