Blue halo eye

Här har vi mitt tips för smink på nyårsafton! Faktiskt inte vad jag själv kommer göra, men det blir ju en överraskning. Men om det är någon gång på året som man vill (läs; bör) ha glitter så är det ju nyår och varför inte en blå superglittrig halo-eye?

Den här looken gjorde jag inte med någon concealer utan bara genom att lägga mörk skugga längst in, längst ut och i globlinjen och sen lägga ljus skugga precis i mitten. Jag gjorde en lite suddad eyeliner, men i efterhand tycker jag nog att det hade blivit bäst med en riktigt fet, kolsvart liner.

Produktlista

Bas
Cover fx cream concealer - x-light 
MakeUpStore Loose powder -Pale 
MakeUpStore Microshadow - smog, satin
MakeUpStore blush - Metal cherry
Isadora Intense Brows - 17 Brown duo
Becca highlighter -pearl

Ögon
Freedom Pro eyeprimer 
Freedom clubbed to death palette
NYX roll on shimmer - Seafoam
H&M shadows - Ingenue
Viva La Diva brush eyliner pen
E.L.F mascara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar