Perfekt läppstift hela kvällen

Låt oss prata läppstift.

Jag har inte hoppat på liquid lipstick-tåget. Det kanske kommer, vem vet. Det som är suktande är ju ett lager läppstift som INTE rör sig ens en snudd på precis hela dagen.
Jag menar, jag dricker läsk, äter lunch, tar en mellis, dricker kaffe och det krävs rejäl dedikation för att jag skulle bättra på eventuellt läppstift efter allt det. Däremot så är ju liquid lipsticks alltid matta vilket ger två ganska stora nackdelar.
1. Du måste ha bra återfuktade läppar, minsta rynka syns.
2. Hur mjuka läppar du än har så kommer det kännas snustorrt, som om en öken landat på din mun.

Så vad gör man då om man vill ha ett vanligt läppstift som håller hela dagen?

DU PUDRAR. Jag säger det igen, PUDER. Kör hela faderullan med skrubb, concealer, läppenna och sen läppstift och efter det så duttar du på transparent puder. Jag duttar och jämnar till med fingrarna. Det gäller att dutta väldigt försiktigt, men efter det sitter det som berget.

Läpparna ni ser ovan är läpparna jag hade till årets julfest med jobbet. Väl där så slafsade jag i mig flottiga gratänger, fejkbullar med sås, ris á la malta med extra grädde, bakelser och ja, en jeflans massa mat och jag hade noll tanke på mitt läppstift för jag hade redan accepterat påbättring efter middagen.
Så jag drar upp spegel och läppstift och helt ärligt gör :O fejset. För helt perfekta var dom. Kunde inte hitta en fläck som var borta.

Så det var min anekdot och mitt absolut bästa sminktips av alla.

Produktlista
Nyx HD concealer - Porcelain
Make Up Store lipliner - Plum delight
Make Up Store  lipstick - Devil
Make Up Store loose powder - Pale


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar