Murrig smokey eye

Jag gör aldrig en helsotade ögon i mörka färger (tänk svart, midnattsblå etc). Varför? Jag har små, runda ögon och mörka färger förminskar. Små ögon med överhängande lock är inte bästa kombon på helsotade ögon helt enkelt.
Så min teknik är snarare att köra en medelmörk nyans över hela locket och sota uppåt och sen gå mörkare i globlinjen.


 Jag hade dock problem med att fota, för såklart så har jag alltid typ fem minuter på mig att fota innan jag springer till bussen, och här hade jag solljus strömmandes rakt in. Så jag tog ett par bilder i direkt solljus och ett par i skugga.
I sol

I skugga

Det blir en lite mer rockig look, men ögonen slipper kännas så tunga och instängda. Också perfekt varm nyans för gröna och blå ögon, men ändå ganska neutral.

Bas
Freedom pro contour stick - Light
Nyx HD concealer - Porcelain
Make Up Store loose powder - Pale
Make Up Store blush - Metal cherry
Make Up Store microshadow - Smog
Becca liquid highlighter - Pearl
Isadora intense brows - brown duo

Ögon
Freedom pro eye primer
E.L.F Mascara
Natures Eye pencil - black
Make Up Store microshadow - Choco d'or
Brija Cosmetics - LeviOsa
H&M  eyeshadow - Ingenue


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar