Christmas partey

I lördags var det dags för julfest, och tog tillfället i akt att göra en riktigt julig sminkning, vilket för mig är rött och guld tillsammans.


Guldigt cutcrease tillsammans med roströd sotning. Jag hade gjort en pictorial om jag hade tid, men det är ganska typiskt mig att göra saker i sista minuten. Hur jag gör iordning mig är likadant. Det hela slutade med att jag inte ens hade tid att sätta på mig lösisar </3. Jag bär nästan aldrig lösögonfransar (jag funderar en del på förlängning), men jag gillar att ha det på fester och liknande. Det ser mycket mer inramat med rejäla fransar, speciellt eftersom mina knappt är synliga. Note to self; köp en rejäl volymmascara nästa gång.

Bas
Freedom pro contour stick - Light
Nyx HD concealer - Porcelain
Make Up Store loose powder - Pale
Make Up Store blush - Metal cherry
Make Up Store microshadow - Smog
Becca liquid highlighter - Pearl
Fenty matchstix - Amber
Isadora intense brows - brown duo
Freedom Fixing spray

Ögon
Freedom pro eye primer
Freedom Clubbed to death palette
E.L.F Mascara
Natures Eye pencil - black
Viva La Diva brush eyeliner pen

Nyx roll on shimmer -Nude diaphane
Sephora colorful - Bow tie
Make Up Store microshadow
Satin
Bronze
Spirit
Brija Cosmetics  loose eyeshadows Harry Potter collection

Läppar
Nyx HD concealer - Porcelain
Make Up Store lipliner - Plum delight
Make Up Store  lipstick - Devil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar