Halloween 2017

Jag trodde inte att jag skulle få Halloweenfesta det här året, vilket faktiskt gjorde mig lite ledsen då när jag och Vincent bara var hemma förra helgen MEN! Ikväll är det dags!
Jag hade dock inte råd att gå all out med värsta kostymen tyvärr, men det finns en utklädnad som man alltid kommer undan med hur fattig man än är: Vampyr!

Jag kallar denna vampyr för "Oops, glömde bordsskicket" vilket verkar vara den mest populära vampyren i media 2017. Du behöver egentligen bara rött och svart smink, samt fejkblod och här kommer mitt bästa recept på fejkblod så du inte ens behöver ta dig till Buttericks!

1 sked mörk sirap
1/2 sked kakao
liten skvätt av röd karamellfärg 
vatten beroende på hur rinnande du vill ha det

Inte svårare än så! Och billigt. Gott smakar det också, jag vet inte om ni smakat på köpt fejkblod, men det smakar riktigt vidrigt. Mitt fejkblod smakar typ choklad. Asnajs om du vill ha en asblodig sminkning, men ändå vill pussas. Eller bara slicka dig runt munnen.

Happy Halloween ~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar