H&M Ögonskugga som highlighter

Jag skrev tidigare om hur jag är ute efter den ljusaste, glittrigaste och mest pigmenterade highlightern som någonsin existerat. Sen ska den vara billig också, för att jag faktiskt ska kunna köpa den.

Så häromdagen var jag inne på H&M för att kika runt lite, och hamnade framför deras egna märke av ögonskuggor och kom liksom ihåg att dom har ju ett ganska stort sortiment av färger. 

Jag har aldrig köpt något från deras eget märke, antagligen av samma anledning som jag aldrig riktigt köpt viva la diva tidigare, men jag inser att jag gillar ändå H&Ms förpackningar och swatchade runt lite bland deras ögonskuggor och de är faktiskt ganska härliga. 
I och med det kom jag hem med två stycken helt perfekta highlighters. 

Dom är väldigt sammetslena, smular inte och är bra pigmenterade.

Moondust är silvrig med lite blåskimrade iriserande glitter i sig och Ingenue är en varmare, lätt rosatonad färg med mer skimmer än glitter och med detta så känns det helt ärligt som att min jakt på highlighter är över nu.


Såhär fina är dom på (◕‿◕✿) och jag LOVAR, bilderna visar knappt hälften av allt glow man fick av dessa. Shit vad kindbenen lyste av moondust. Den blir det definitivt nästa utgång!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar