Green and GoldJag vet inte om det är Slytherins fel att jag automatiskt vill para grönt och silver tillsammans, men grönt och guld är också en fantastisk kombo! Här tänkte jag också passa på att recensera Isadora sculpting lipstick som jag nyligen införskaffade i färgen Rum Raisin.


Jag ger en stark tumme ner. Som man ser på bilden har jag gett läppstiftet dess bästa chans, men man jag tycker man ser tydligt hur ojämnt pigmentet är. Att använda den direkt från tuben fungerar inte alls bra, med pensel fungerar det bättre, men det blir inte riktigt någon stark färg. Det känns för lite pigmenterat för att ens få kallas läppstift, men för mycket pigment för att vara ett liptint.

Jag funderar vidare på vad jag kan ha för användning av den, kanske blanda ut den med mer vaselin för att få ett liptint, för nyansen i sig var ganska fin. Jag dras till kallare toner av rött och lila.

Jag gjorde också en snabb pictorial för ögonskuggan!


Bas
Freedom pro contour stick - Light
Nyx HD concealer - Porcelain
Make Up Store loose powder - Pale
Make Up Store blush - Metal cherry
Make Up Store microshadow - Smog
Becca liquid highlighter - Pearl
Isadora intense brows - brown duo

Ögon
Freedom pro eye primer
Freedom Clubbed to death palette
Make Up Store microshadow - Bronze
E.L.F Mascara
Natures Eye pencil - black
Viva La Diva brush eyeliner pen

Läppar
Nyx HD concealer - Porcelain
Isadora lip desire lipstick - Rum raisin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar