From day to night

Här är en av mina favorit "dag"-looker (jag ogillar allmänt konceptet med att man ska ha mindre smink på dagen)

Men det är ju faktiskt så att ibland vill man vara både *Glam*, men också avskalad. T. ex. på en arbetsintervju, vilket jag var denna dag. Man vill se proper ut, men ändå visa sig från sin bästa sida.
Då är denna perfekt. Mycket glow i huden, neutral cutcrease-sotning och "läppfärgat" läppstift.
Sen så är det väldigt enkelt att bygga på för att få det lite mer zesty!Jag har bara använt två skuggor för att fixa denna monokromatiska look. Jag för övrigt är kär i den monokromatiska, för du kan fokusera på ALLT! Massa ögon, massa kinder och massor med läppar! Eftersom allting går i samma ton så blir det bara komplementerande (om det är ett ord).

Jag har en mörkare burgundy-färgad skugga som jag går över i globlinje, under ögat, som rouge och även som läppfärg tillsammans med vaselin, och sen en ljusare rosa skugga över ögonlocket (och sen glitter, vad vore mitt liv utan glitter?).
Sen har jag gått på som satan med highlight, jag ville vara bländande!

Produkter "dag"

Bas
Freedom pro contour stick - Light
Nyx HD concealer - Porcelain
Make Up Store loose powder - Pale
Make Up Store blush - Metal cherry
Make Up Store microshadow - Smog
Becca liquid highlighter - Pearl
Fenty matchstix - Amber
Isadora intense brows - brown duo

Ögon
Freedom pro eye primer
Freedom Clubbed to death palette
E.L.F Mascara
Natures Eye pencil - black
Viva La Diva brush eyeliner pen

Läppar
Make Up Store lipliner - Plum delight
Make Up Store  lipstick - Mocha rose


Produkter "natt"

Make Up Store blush - Metal cherry
Nyx roll on shimmer - Pink rose
Make Up Store cybershadow - Babydoll
H&M shadow - Moondust

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar