Eyeliner för nybörjare

Jag älskar eyeliner, och började fippla med det när jag var 14 tror jag. Jag skulle kunna visa gamla bilder av emo-Beccis 14 år, har precis fått sin första kajal, men jag avstår. Min syster berättade dock för mig att en av hennes kollegor hade sett en bild på oss tillsammans där jag var i väldigt tidigt kajal-stadie och hade inte helt full koll.
"Borde inte hon lära sig sminka sig" var kommentaren om jag minns rätt. Ja, han var tydligen inte så trevlig heller. Men tji fick du, random asshole från min systers gamla jobb; jag lärde mig.

Min poäng var väl att alla måste börja någonstans och det ser kanske inte fint ut i början. När man då ska börja så kanske man inte vågar sig på världens nattsvartaste, flytande eyeliner. Dom tenderar att vara lika snygga som oförlåtliga.
Så mitt bästa tips för att våga testa sig fram till en riktigt fierce cateye: använd skugga! En mörk ögonskugga blir mycket mer diskret och är lättare att hantera!
Du behöver:
En svart ögonskugga
En snedställd pensel (fuktad)

Steg 1: Lägg skuggan försiktigt längst in vid fransraden
Steg 2: Håll vinklad för att skapa vingen. Försök förlänga den naturliga kurvan från undre fransraden
Steg 3: Dutta eller dra försiktigt. Här hjälper penseln dig att få en rak linje.
Steg 4: Forma en liten vinge som får anknyta sig till resten.

1 kommentar: