Viva La Diva - Liptint & Eyeliner

Jag vet inte om många har märkt detta, men VivaLaDiva har tagit och gjort om sitt märke helt. Viva la Diva har alltid (i min värld i alla fall) känts ganska barnsliga med sin snirkliga stil och allting i silver med strass. Tyvärr är det ju så att image och hur förpackningar ser ut gör väldigt mycket för huruvida man vill köpa sminket eller inte. Viva la diva tror jag att jag köpte när jag var 14, och trodde inte att jag skulle köpa något mer från dom i vuxen ålder (just med tanke på hur barnsliga dom känts), men jag måste säga att jag är imponerad!


Läppglanset längst ner (fick man gratis, gissa varför) och där ser man ju tydligt förändringen. Snyggare förpackningar som visserligen känns väldigt mycket TooFaced, men känns också mycket mer high-end. VivaLaDiva-loggan får också ta en mindre plats uppe i hörnan.

Så jag bestämde mig för att testa åtminstone två produkter vilket blev Brush Eyeliner pen och en Velvet matte liptint i färgen cotton.


Eyelinern tycker jag får godkänt, kostade 80 pix och gör jobbet ändå. Jag tog bilden efter att jag haft eyelinern på mig hela dagen och färgen mattades av en del, men det var också för att jag slarvade lite med appliceringen. Tyvärr är Nyx eyeliner (epic ink eyeliner) fortfarande bättre tyvärr, men säger ju hejdå till allt som inte är helt cruelty free (hence min stora jakt på det bästa budgetmärket). Så, godkänt för priset.


Läppstiftet (det är väl i princip ett liquid lipstick) vet jag verkligen inte vad jag tycker om. Alltså jag tog ju helt fel färg. Jag var ute efter en läppfärgad... och tog en ljusrosa? Är jag färgblind? Nä, men jag har lärt mig att jag får åtminstone hålla upp färgerna vid ansiktet, för allt ser mörkt ut på handen.
Om vi går vidare till konsistensen så torkade den snabbt och framhävde alla vackra rynkor så man ser riktigt torr ut. Najs eller bajs, jag vet inte, men den satt som berget. Alltså jag lyckades inte smudga den alls och när jag skulle tvätta bort fick jag gnugga länge med tvål.

Jag ska faktiskt köpa en ny läppfärg i någon mörk burgundy eller brun, då man inte ser mattheten lika bra och man verkligen vill ha en kladdfri upplevelse.

Jag får väl ge båda produkterna godkänt och ska testa mer från VivaLaDiva. Jag swatchade faktiskt lite ögonskugga inne på åhlens, och de flesta kändes ganska lovande. Får se om det blir någon palett hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar