Touch of colour

Detta har faktiskt blivit en av mina nya favoriter bland neautrala looker, just att ha en touch av färg precis i ögonvrån. Jag lade märke till den trenden efter att Amanda hade poängterat ut det för mig hos en av Linda Hallbergs sminkniningar. Jag har också förstått att det är ytterligare en trend jag är sen till.


Men det är ju verkligen perfekt om man känner att man vill ha lite mer oumpfh i sin look, men inte känner att en stenhård blå smoky eye är rätt. Här använde jag mig av ett glitter från nyx, men det går ju verkligen att använda precis vilken färg som helst, glittrig eller matt.
Se bara till att ta en liten pensel, så blir det lättare att komma in i ögonvrån.Matcha med highlighter on fleeeeeek, blev dock en skugga från kameran mitt på hakan, men alltså, det är krångligt att hålla en fet kamera i bra vinkel samtidigt som man ba *pose*. Just saying.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar