Peacocking

Lördag = Utgång?! Såklart och då ska man ju passa på att köra lite "peacocking" för det har jag hört är ett garanterat sätt att skaffa flört. Är du som mig och inte äger en rolig hatt att gå ut i? Inga probs, I got yo back!
Släng bara på en jädrans massa färg på ögat så kommer du få uppmärksamhet, det är garanterat!

Det var dock HELT omöjligt att få allt glitter med på bild. Tro mig, jag försökte, jag satt och lyste en ficklampa med ena armen och fotade med den andra, men nej?! Men men, färgerna är ju roliga i alla fall.

Blå, lila och rött är ju nästan att be om att få det se ut som om man har ett blåslaget ögat men ne du! Inte här! Rött är ju asnajs för att få folk att kanske misstänka att du kanske är lite vampyr eller har sovit dåligt, och oavsett så är det ingen man vill mucka gräl med! Två tummar upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar