Fenty - matchstick

Ja, jag är väl inte den enda som blivit kär i Fenty makeup. Foundation i 40 nyanser är på snudden revolutionerande i min åsikt, och jag hade tänkt spana in Fenty inne på Sephora senare när rusningen har lagt sig litegrann. 

Dock så har jag en fantastisk vän som, i försenad födelsedagspresent, norpade två otroligt fina produkter, vilket är två matchsticks, Starstruck och Amber. 

Starstruck är en otrooooooligt fin rosa, glittrig highlighter och Amber är en contourstick med lite kallare ton.
Jag hade påpekat för kära Amanda att jag ville ha en krämcontour för min näsa vilket var supergulligt att hon kom ihåg det och ja, kan man egentligen ha för många highlighters?
Utan blixt


Med blixt
Jag har verkligen försökt fånga hur otroligt fin denna highlighter är.  Jag hade inte själv köpt en rosa highlighter, men nu när jag har en så är jag kär. Denna är dessutom glittrig. 
Jag vet att många säger att "GLITTER HÖR INTE HEMMA I EN HIGHLIGHTER" men ni kan puttra i ett hörn, jag fullkomligt älskar glitter i highlighters och den här blir så otroligt fin på kindbenen. 

Amber, kan jag också konstatera, har en väldigt fin ton och fungerar utmärkt som näscontour!

Sen så måste jag säga att jag har väldigt blandade känslor angående de magnetiska förpackningarna. Jag tycker att det är coolt och det kan vara praktiskt i väskan, men det är samtidigt sjukt irriterande när jag inte kan ha dom nära någon metallförpackning i skåpet. Jag drar alltid ner något på golvet för att det fastnar. 
Jag får lägga pincetten långt borta helt enkelt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar