Recension - The Body Shop Matcha tea

Fick Body shops nya ansiktsmask i födelsedagspresent och bestämde mig för att testa.
Jag både älskar och bryr mig inte alls om ansiktsmasker i allmänhet. Jag älskar själva handlingen.
Att ta hand om huden, smörja, peela och allt man gör är närmast meditativt.

Om jag någonsin ser skillnad? Jag tror inte det. Jag förstår i mitt huvud att huden är ett känsligt organ som måste tas hand om ordentligt och jag tror på att en ungdom av vårdande rutiner kommer ge resultat i senare år.

Sen så är det faktiskt så att min hud är blessed från ovan. Jag ser i princip inte ens mina porer, jag har jämn hudton och normal hy som varken är torr eller fet.
Jag kan konstatera att jag har inte ägt en foundation på x antal år.
Hyn går såklart i perioder och jag har haft stunder med ganska dålig hy. Men ansiktsmasker gör jag mest för själva handlingen, kanske mindre för resultatet.
Vi kommer ifrån ämnet, vi ska prata om masken nu!Perfekt storlek på burken. Räcker till flertal gånger, men inte så många gånger att det (oundvikligt) kommer infekteras med bakterier.
Masken i sig är precis som jag tycker att en mask ska vara. För det första; grön. Hollywood har lärt mig sen 90-talet att en ansiktsmask är grön. Så är det bara.

Sen så är den perfekt krämig, men ändå fast så den inte rinner och har sig. Den har en lite stickande känsla och torkar in på 15-20 minuter och när man tvättar bort den så får man en väldigt snäll exfoliering.

Såg jag någon skillnad? Nej, men som jag försökte förklara innan; det gör jag aldrig. Jag KUNDE dock se skillnad på min pojkvän som gjorde masken med mig. Han kan få lite större, svarta pormaskar och det såg betydligt bättre ut. Eller så inbillar jag mig, det kommer aldrig få reda på.
Två tummar upp i alla fall! Burken kommer defintivt ta slut fort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar