Hooded Geometric liner

Jag har så kallade "hooded eyes", vilket är när ögonlocken hänger. Mitt tips till alla er andra, som också har överhängande ögonlock; var inte rädd för en riktigt tjock eyeliner. 
Jag älskar en riktigt dramatisk look med mycket läppar och eyeliner, men mycket som ligger i globlinjen kommer inte synas när du kollar rakt fram.

 Här ser man tydligt hur mycket av linern, just i globlinjen, som försvinner när man kollar rakt fram. Det är även lättare att kräma på med riktigt mycket mörk färg just där också, med tanke på allt som "försvinner". Jag kan själv märka att jag är lite rädd för att kräma på för mycket (man vill ju inte råka fylla hela ögon locket med svärta), men bygg på lite åt gången och ställ dig på avstånd i spegeln och kolla rakt fram så ser man bättre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar