Freedom - bättre än första intrycket

Idag blev det dags att testa freedom-paletten ordentligt och jag slängde på så mycket färg jag kunde! Eller, kunde och kunde... Så mycket färg jag fortfarande var bekväm att gå till jobbet med. Jag var ute efter en lite holografisk galaxy-känsla.
Det blev inte världens bästa bilder tyvärr. När jag väl var klar med sminket så var det i princip dags att springa till bussen. Jag stressade fram några bilder, men man ser sminket ganska okej ändå.
Jag passade även på att testa deras hd-primer, samt setting spray och jag måste ge allting godkänt faktiskt!
Såhär såg det ut när jag väl kom hem efter 8 h. Ögonskuggan ser mer bleknad ut än vad den faktiskt är. Lite har försvunnit såklart, men det ser fortfarande väldigt bra ut.
Har jag inte ordentlig primer på mig så brukar ögonskuggan knappt synas när jag kommer hem, så jag märker skillnad.

Angående ögonskuggorna så vill jag konkludera att de flesta skuggorna i paletten ger faktiskt ett bra pigment och är lätta att blanda och sudda. Min största kritik är dock fortfarande att dom smular en hel del, nästan lika mycket som lösa skuggor, sen så är det verkligen ojämn kvalitet. De ljusa skuggorna försökte jag använda, men det gick verkligen inte alls.
Jag vill ändå säga att den är definitivt värd sitt pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar